Elektrody do pomiaru pH w żywności firmy Sentek
Elektrody do pomiaru pH w żywności.
Więcej informacjiDowiedz się więcej na temat tego produktu, skontaktuj się z nami:
Elektrody do pomiaru pH w żywności.
Zastosowanie:
- P11/DW – szczególnie zimne wody o niskim przewodnictwie dla niskiej siły jonowej
- P14/RJ/LF – dżemy i konfitury, dostępne zastępcze złącza
- P17 – mleko, sosy, majonezy
- P19 – sery, mięsa, produkty lepkie, półstałe
- P29 – pomiar mikro w serach, mięsie, rybach i owocach
- Elektroda bagnetowa – bezpośredni pomiar mrożonych i rozmrożonych produktów mięsnych. Końcówka wykonana ze stali nierdzewnej chroni elektrodę włożoną w zamarznięte mięso. Sonda ta może być używana z dowolnymi pH-metrami dostępnymi na rynku.
Specyfikacja:
TYP |
Zakres temp [C] |
Typ punktu odniesienia |
Zakres pH |
Wymiary [mm] |
Obudowa |
P11/DW |
0 – 50 |
Podwójne złącze Ag/AgCl |
0 – 11 |
120 – 12 |
Szkło |
P14/RJ/LF |
0 – 80 |
Złącze Ag/AgCl |
0 – 13 |
120 x 12 |
Szkło, ceramika |
P17 |
0 – 80 |
Złącze Ag/AgCl |
0 – 14 |
120 x 12 |
Szkło, epoksyd, teflon |
P19 |
0 – 60 |
Złącze Ag/AgCl |
0 – 14 |
8 (średnica iglicy) |
Szkło, teflon, PVC |
P29 |
0 – 50 |
Podwójne złącze |
0 – 14 |
– |
PVC |
Elektroda bagnetowa |
0 – 80 |
– |
0 – 14 |
zależy od potrzeb użytkownika |
Stal nierdzewna |