Rejestrator temperatury EBI12-T21X
Rejestrator temperatury do monitorowania procesu pasteryzacji ze sztywną, ostro zakończoną sondą o długościach od 50 do 75mm.
Więcej informacjiDowiedz się więcej na temat tego produktu, skontaktuj się z nami:
Seria EBI 12-T21X ze sztywna sondą poziomą, do kontroli procesu pasteryzacji
Rejestrator temperatury firmy Ebro- Monitorowanie temperatury w procesach prod. żywności
Poziome położenie sondy umożliwia zamocowanie np. wewnątrz puszki lub innego opakowania. Oprogramowanie pozwala na generowanie raportów w postaci wykresów oraz tabeli a także na obliczanie podstawowych parametrów jak P0 i F0. Oprogramowanie jest zgodne FDA21CFR cz.11
Specyfikacja:
Pamięć danych | 27 000 pomiarów |
Czujnik | Pt 1,000, klasa A |
Waga | ok. 110 g |
Dokładność | ± 0,1 °C (0 °C … +150 °C), ± 0,3 °C (-40 °C … +0 °C), |
Klasa ochrony / wodoodporność | IP68 |
Wymiary | (Ø x wys.) 48 mm x 24 mm + sonda |
Rezolucja | 0,01 °C |
Certyfikat | Certyfikat kalibracji fabrycznej |
Mierzone parametry | Temperatura |
Interwał | 1 s… 24h |
Bateria | Bateria litowa 3,6 V, wymienna |
Zakres pomiarowy | -40 °C … +125 °C |
Temperatura przechowywania | 0 °C … +125 °C |
Tryby pomiarów | · Nieskończone
· Pomiar w momencie rozpoczęcia · Pomiar do końca pamięci · Start/Stop |