EBI 12-T262 Rejestrator temperatury do pasteryzacji tunelowej w butelkach
Rejestrator temperatury do regularnych kontroli procesu pasteryzacji w butelkach i puszkach.
Więcej informacjiDowiedz się więcej na temat tego produktu, skontaktuj się z nami:
Solidny rejestrator danych do regularnych kontroli podczas produkcji napojów
Rejestrator danych do kontroli procesu pasteryzacji, szczególnie w puszkach lub butelkach po napojach. Sonda czujnika wprowadzana jest do napoju i uszczelniana za pomocą specjalnego adaptera.
Rejestrator charakteryzuje się solidną konstrukcją i jest często używany do regularnych kontroli, w celu zapewnienia jakości w produkcji.
Korzyści:
- Duży zakres pomiarowy
- Pomiar bezprzewodowy
- Łatwy do naprawienia
- Solidny
Zastosowanie:
- Bezpieczęństwo żywności
- Kontrola procesu pasteryzacji
- Oznaczanie wartości PU
- Obliczanie wartości F0
- Kontrola procesu sterylizacji
Specyfikacja:
Pamięć | 27 480 wartości pomiarowych |
Czujnik | Pt 1000, Osiowy, Gwint M10,1, Temperatura zewnętrzna, sonda, Ø 6 mm, 190 mm |
Waga | Ok. 110 g |
Dokładność | ± 0,8 °C (-55 °C … -40 °C) ± 0,3 °C (-40 °C … +140 °C) |
Klasa ochrony | Stopień ochrony IP68 |
Wymiary | (Ø x wys.) 48 mm x 24 mm, Długość igły 190 mm |
Rezolucja | 0,01 °C |
Certyfikat kalibracji | Kalibracja fabryczna: -20 °C, 0 °C, +60 °C i +121 °C |
Mierzone parametry | Temperatura |
Bateria | Bateria litowa (3,6 V), wymieniana przez użytkownika |
Zakres pomiarowy | -55 °C … +140 °C |
Temperatura przechowywania | -20 °C … +70 °C |