Liczba wyszukanych wyników: 0
    0

    Pomiar wilgotności – czarna herbata

    Pomiar i kontrola wilgotności podczas procesu przetwarzania zielonych liści herbacianych w czarną herbatę jest kluczowa dla uzyskania optymalnego smaku, aromatu, czasu leżakowania i wydajności procesu.

    Zapytaj o szczegóły

    Pomiar i kontrola wilgotności podczas procesu przetwarzania zielonych liści herbacianych w czarną herbatę jest kluczowa dla uzyskania optymalnego smaku, aromatu, czasu leżakowania i wydajności procesu. Dzięki wiarygodnemu pomiarowi w czasie rzeczywistym istnieje możliwość kontroli procesu tak aby osiągnąć zakładane parametry a tym samym wysoce skondensowany produkt o najwyższej jakości, zgodny z pożądana specyfikacją.

    Powiązane kategorie produktów

    Powiązane branże

    Chcesz lepiej poznać
    OMC Envag?

    Zadzwoń i dopytaj o możliwość współpracy