Liczba wyszukanych wyników: 0
    0

    Monitorowanie parametrów w procesach pasteryzacji i sterylizacji w przemyśle spożywczym

    Procesy termiczne w przemyśle spożywczymMonitorowanie, rutynowa kontrola i walidacjaAby móc oferować swoje produkty na rynku oraz być konkurencyjnym należy dokładnie monitorować przebieg procesów termicznego utrwalania produktów aby był on bezpieczny oraz atrakcyjny dla Konsumenta.

    Zapytaj o szczegóły

    Procesy termiczne w przemyśle spożywczym
    Monitorowanie, rutynowa kontrola i walidacja

    Aby móc oferować swoje produkty na rynku oraz być konkurencyjnym należy dokładnie monitorować przebieg procesów termicznego utrwalania produktów aby był on bezpieczny oraz atrakcyjny dla Konsumenta. Bezpieczeństwo uzyskujemy dzięki inaktywacji drobnoustrojów chorobotwórczych oraz form wegetatywnych innych drobnoustrojów np. w procesie pasteryzacji lub na całkowitym zniszczeniu wszelkich form drobnoustrojów w procesie sterylizacji.

    Atrakcyjność dla Konsumenta uzyskujemy poprzez zachowanie wartości odżywczych, dobrych walorów smakowych oraz wizualnych. Najlepsza korelacja tych dwóch zmienych przynosi najlepsze efekty, najwyższą jakość produktu, zadowolenie Klienta oraz zysk.

    Powiązane kategorie produktów

    Powiązane branże

    Chcesz lepiej poznać
    OMC Envag?

    Zadzwoń i dopytaj o możliwość współpracy