Rejestrator temperatury EBI12 T21X ze sztywna sondą poziomą, do kontroli procesu pasteryzacji
Rejestrator temperatury do monitorowania procesu pasteryzacji ze sztywna, zakończoną ostro sondą o długościach od 50 i 75mm. Poziome położenie sondy umożliwia zamocowanie sondy np. wewnątrz puszki lub innego opakowania. Zakres pomiaru temperatury: -40 : +150 ℃,Dokładność pomiaru temperatury :+/-0,3 ℃ ( od -40 do 0℃ ), +/-0,1 ℃ ( od 0 do +150℃ ). Oprogramowanie pozwala na generowanie raportów w postaci wykresów oraz tabeli a także na obliczanie podstawowych parametrów jak P0 i F0. Oprogramowanie jest zgodne FDA21CFR cz.11
Seria EBI 12 T21X
Rejestrator temperatury firmy Ebro
Monitorowanie temperatury w procesach prod. żywności
Podstawowe dane:
- Zakres mierzonej temperatury :
- Rejestratory temperatury : – 90 ÷ +150 ℃
- Dokładność pomiaru temperatury :
- +/-0,3 ℃ ( od -40 do 0℃ ), +/-0,1 ℃ ( od 0 do +150℃ )
- Wymiary : 48X24 mm ( bez czujników)
- Typ sensora : Pt 1000 klasa A
- Pamięć : 27.000 pomiarów
- Długość sondy : 1x temperatura – zewnętrzna
- EBI12-T210 – dł. sondy 50 mm
- EBI12-T211 – dł. sondy 75 mm
- Czestotliwość pomiaru : 250ms do 24 h
- Zasilanie : bateria – do 2 lat ciągłej pracy
- Stopień ochrony urządzenia : IP 68 wodoodporny
- Fabryczny certyfikat kalibracji : -20, 0, +60C
- Nr seryjny – 1340- 6602 EBI-12 T210, 1340-6603 EBI-12 T211