Elektrody do pomiaru pH w żywności firmy Sentek

Elektrody do pomiaru pH w żywności.

Elektrody do pomiaru pH w żywności.

Zastosowanie:

  • P11/DW – szczególnie zimne wody o niskim przewodnictwie dla niskiej siły jonowej
  • P14/RJ/LF – dżemy i konfitury, dostępne zastępcze złącza
  • P17 – mleko, sosy, majonezy
  • P19 – sery, mięsa, produkty lepkie, półstałe
  • P29 – pomiar mikro w serach, mięsie, rybach i owocach
  • Elektroda bagnetowa – bezpośredni pomiar mrożonych i rozmrożonych produktów mięsnych. Końcówka wykonana ze stali nierdzewnej chroni elektrodę włożoną w zamarznięte mięso. Sonda ta może być używana z dowolnymi pH-metrami dostępnymi na rynku. 

TYP

Zakres temp [C]

Typ punktu odniesienia

Zakres pH

Wymiary [mm]

Obudowa

P11/DW

0 - 50

Podwójne złącze Ag/AgCl

0 - 11

120 - 12

Szkło

P14/RJ/LF

0 - 80

Złącze Ag/AgCl

0 - 13

120 x 12

Szkło, ceramika

P17

0 - 80

Złącze Ag/AgCl

0 - 14

120 x 12

Szkło, epoksyd, teflon

P19

0 - 60

Złącze Ag/AgCl

0 - 14

8 (średnica iglicy)

Szkło, teflon, PVC

P29

0 - 50

Podwójne złącze

0 - 14

-

PVC

Elektroda bagnetowa

0 - 80

-

0 - 14

zależy od potrzeb użytkownika

Stal nierdzewna

file_download