Elektrody do pomiaru pH w żywności firmy Sentek
Elektrody do pomiaru pH w żywności.
Więcej informacjiDowiedz się więcej na temat tego produktu, skontaktuj się z nami:
Elektrody do pomiaru pH w żywności.
Zastosowanie:
- P11/DW – szczególnie zimne wody o niskim przewodnictwie dla niskiej siły jonowej
- P14/RJ/LF – dżemy i konfitury, dostępne zastępcze złącza
- P17 – mleko, sosy, majonezy
- P19 – sery, mięsa, produkty lepkie, półstałe
- P29 – pomiar mikro w serach, mięsie, rybach i owocach
- Elektroda bagnetowa – bezpośredni pomiar mrożonych i rozmrożonych produktów mięsnych. Końcówka wykonana ze stali nierdzewnej chroni elektrodę włożoną w zamarznięte mięso. Sonda ta może być używana z dowolnymi pH-metrami dostępnymi na rynku.
Specyfikacja:
TYP | Zakres temp [C] | Typ punktu odniesienia | Zakres pH | Wymiary [mm] | Obudowa |
P11/DW | 0 – 50 | Podwójne złącze Ag/AgCl | 0 – 11 | 120 – 12 | Szkło |
P14/RJ/LF | 0 – 80 | Złącze Ag/AgCl | 0 – 13 | 120 x 12 | Szkło, ceramika |
P17 | 0 – 80 | Złącze Ag/AgCl | 0 – 14 | 120 x 12 | Szkło, epoksyd, teflon |
P19 | 0 – 60 | Złącze Ag/AgCl | 0 – 14 | 8 (średnica iglicy) | Szkło, teflon, PVC |
P29 | 0 – 50 | Podwójne złącze | 0 – 14 | – | PVC |
Elektroda bagnetowa | 0 – 80 | – | 0 – 14 | zależy od potrzeb użytkownika | Stal nierdzewna |